Woest Zuid

Woest Zuid

Werken bij Woest Zuid

Sportieve club

Woest Zuid is dé sportieve club voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Bij onze bso’s ontdekken kinderen de lol van in beweging zijn, samen sporten en buiten spelen. Onder aanmoediging van begeleiders die niet langs de kant blijven staan. Je vrij voelen in een club waar je je eigen plek inneemt. Kinderen hebben plezier bij Woest en hun ouders beleven dat mee. Dit is wat ouders voor hun kinderen willen!

Ontdekken en beleven

Kinderen willen vrijheid om zelf te ontdekken en te beleven. Elk kind doet dat op zijn eigen manier. Liever voorop of jezelf terugtrekken en even niets doen. Bij ons is die gelegenheid er altijd.

We nemen kinderen altijd mee naar buiten, daar waar kinderen zich vrij voelen. Trots, fantasie, je eigen spel bedenken samen met de leiding. Opgaan in het moment. Leren wat je kan en wat je waard bent. Avontuur. Met alle vrijheid om er samen een eigen invulling aan te geven. Kinderen kunnen nablijven voor hun lol!

Een betrouwbare vrijplaats voor sporten en buitenspelen

Woest Zuid biedt de veiligheid en betrouwbaarheid waar ouders behoefte aan hebben. in een inspirerende omgeving en op de mooiste locaties binnen Amsterdam en omstreken. We hebben eigen clubruimtes binnen sportcomplexen, waar kinderen zich thuis voelen. Om dit te waarborgen is de kwaliteit van onze medewerkers hoog en de scholing intensief. De groepsleiding zorgt voor structuur en bewaakt de grenzen. We zorgen voor ruimte voor elk individu, en met respect voor elkaar.

Binnen Woest Zuid werken we met leeftijdsgerichte groepen. We passen de omgeving en de activiteiten aan op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. Woest Zuid is daarom zeer geschikt voor jonge kinderen van 4 jaar tot aan het eind van de basisschool.

Woest is altijd herkenbaar aan de kleding. De groepsleiding in stoere pakken. De kinderen hebben altijd een stoer polsbandje om en dragen bij uitjes een herkenbaar hesjes.

avatar

Meer informatie over werken bij Woest Zuid?

Neem contact op met de HR afdeling van Woest Zuid ()

Ontvang nieuwe vacatures van Woest Zuid per e-mail