DIT IS WIJS

DIT IS WIJS

Werken bij DIT IS WIJS

DIT IS WIJS  biedt vacatures aan voor opdrachten in het primair- en voortgezet onderwijs. Dagelijks zorgt DIT IS WIJS voor een snelle invulling van de vacatures op scholen, tijdelijk of voor langer termijn. De focus op het onderwijs, de goede service en snelheid heeft ervoor gezorgd dat DIT IS WIJS zich heeft ontwikkeld tot expert op het gebied van invullen van openstaande opdrachten in het onderwijs. Werkzoekenden kunnen zich gratis inschrijven bij DIT IS WIJS en kunnen een uitgebreid profiel invullen op basis van hun wensen en eisen. Aan de hand van deze gegevens blijven kandidaten per e-mail op de hoogte van de laatste vacatures.

Onze missie luidt als volgt: In 2021 het gehele Nederlandse onderwijs ontzorgen met innovatieve oplossingen in personeelsdiensten en talentontwikkeling. Onze missie willen wij behalen aan de hand van de volgende visie: DIT IS WIJS is de partner op het gebied van onderwijsinnovatie en talentontwikkeling. Door een snelle, betrouwbare, innovatieve dienstverlening aan het primair- en voortgezet onderwijs zorgen wij dat het onderwijs in staat gesteld wordt om talenten van jongeren optimaal te ontwikkelen.

dit is wijs zonder groep

Scholen besparen veel tijd door voor het werven van nieuw personeel DIT IS WIJS in te zetten. Dagelijks zien meer dan 1000 unieke bezoekers uw vacatures en staan er reeds meer dan 20.000 werkzoekenden in het onderwijs ingeschreven bij DIT IS WIJS.

  • Dé vacaturebank voor het primair en voortgezet onderwijs
  • Zeer snelle invulling van de onderwijsvacatures
  • Landelijke dekking
  • Meer dan 100.000 bezoekers per maand

Wat zeggen onze docenten over DIT IS WIJS
“DIT IS WIJS heeft voor mij veel deuren geopend. Ik voel me gehoord en begrepen. Ze geven je als bedrijf ook de kans om te ontwikkelen op verschillende manier. Zij denken samen met jou mee en aan je toekomst en wat je mogelijkheden zijn. Verder kunnen ze je veel bieden op verschillende vlaktes binnen het onderwijs. Ik ben onwijs blij dat ik ooit per toeval op ditiswijs.nl ben beland!!!” – R. Anwar (Amsterdam)

“Fijn bedrijf om voor te werken. Altijd mogelijkheid om je eigen voorkeuren aan te geven, altijd mogelijkheid om een training te volgen en fijne mensen waarmee je samenwerkt. In principe heb je heel veel in eigen hand en mag je altijd ja of nee zeggen tegen een opdracht.” – E. Vooijs (Rotterdam)

Wil jij ook een recensie schrijven over jouw ervaring met DIT IS WIJS? Klik dan hier!Vacatures in het onderwijs
Het aantal vacatures in het onderwijs is de afgelopen jaren flink aan het toenemen. Volgens het CBS stonden er in 2016 5800 vacatures in het onderwijs open, waarvan meer dan de helft werd ingevuld door een geschikte docent. DIT IS WIJS kan jou ook koppelen aan een geschikte vacature in het onderwijs! DIT IS WIJS heeft jarenlange ervaring en gediplomeerde recruiters in dienst om jou aan een geweldige baan in het primair of voortgezet onderwijs te helpen!

DIT IS WIJS Bredeschool
DIT IS WIJS kan je ook helpen als je toe bent aan een nieuwe uitdaging of als je oude baan in het onderwijs niet meer bevalt. DIT IS WIJS biedt namelijk uitdagende vacatures in het onderwijs aan! Denk hierbij aan docent 3D printing of leer kinderen alles over ICT! DIT IS WIJS biedt niet de standaard onderwijsvacatures aan, maar volgt alle trends en ontwikkelingen op het gebied van onderwijs. Neem hier een kijkje!

 

DIT IS WIJS Academy
DIT IS WIJS streeft naar de beste kwaliteit voor haar docenten en daarom maken onze docenten gratis gebruik van de Academy trainingen. Hiermee krijgen de onderwijsprofessionals van DIT IS WIJS een extra toegevoegde waarde als zij worden ingezet op de scholen en kunnen zij gebruik maken van de laatste en beste inzichten op onderwijsgebied. Neem hier alvast een kijkje in het aanbod van onderwijs workshops dat door onze academy wordt aangeboden.

avatar

Meer informatie over werken bij DIT IS WIJS?

Neem contact op met de HR afdeling van DIT IS WIJS ()

Ontvang nieuwe vacatures van DIT IS WIJS per e-mail